♫ One Love Tour прегръща Стара Загора

Звездите на българската и македонска музикална сцена – Михаела Филева, Орлин Горанов, Графа, СЛАТКАРИСТИКА, NEXT TIME, АГУШЕВИ ОРКЕСТРА, NOKAUT ще изпълнят най-големите си хитове. „Алея на занаятите” и „Арена на дуелите” очакват жителите и гостите на Стара Загора. Ще бъде празнично!

Още за събитието
Една любов прекосява границите на България и Македония, за да поднесе най-доброто от двете държави за празничния 5 октомври в Стара Загора. Традицията е спазена за трета поредна година и всички са добре дошли да се насладят на богатата музикална програма и не само. Организаторите от “Междинна станция / Medium Station” и “INOVATIVA Group“, със съдействието на Община Стара Загора са подготвили големи изненади за всички гости на фестивала.

Сутрешната програма е посветена най-малките и започва с детски куклен театър. През целия ден импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата ще предизвиква желаещите да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си. Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО.

Не пропускайте изпълненията на Михаела Филева, Орлин Горанов, Графа, СЛАТКАРИСТИКА, NEXT TIME, АГУШЕВИ ОРКЕСТРА, 2BОNA & TASKO, NOKAUT и много други, които ще се погрижат за високия музикален градус и празнично настроение.
Целодневният фестивал One Love Tour 2019 в Стара Загора ви очаква!
Входът е свободен!


 

 

EG HOTELS БЮЛЕТИН

Получавайте новини и актуални оферти от нас!

Code -->