Коледните и Новогодишните базари в Стара Загора Започват от 1 Декември

В Стара Загора тази година Коледните и Новогодишни базари започват от 1.12.2018г. и продължават до 07.01.2019г. включително. В парк „Пети октомври“ ще бъдат разположени 13 дървени къщички с площ по 6 кв.м. В централната част на града места за организиране на Коледни и Новогодишни базари са определени още на…

В Стара Загора тази година Коледните и Новогодишни базари започват от 1.12.2018г. и продължават до 07.01.2019г. включително. В парк „Пети октомври“ ще бъдат разположени 13 дървени къщички с площ по 6 кв.м.
В централната част на града места за организиране на Коледни и Новогодишни базари са определени още на тротоарната площ пред магазин „Боруй”, пред читалище „Св. Климент Охридски”, пред бившия магазин „Битова химия”, ул. „Августа Траяна” и бул. „Патриарх Евтимий” пред Младежкия дом.
В западната част на града също ще има коледни базари северозападно от подлеза в кв. „Трите чучура“ център, южно от бул.“Ц.С.Велики“ № 39 и северно от бул.“Ц.С.Велики“ № 2.  В кв. „Железник” базарите ще се разположат на ул. „Загорка” до автобусна спирка № 1, на ул. „Младост” до кафене „Съни” и на ул. „Ген. Иван Пашинов” до блок 37, а в кв. „Зора” - на централния площад.
На територията на коледните и новогодишни базари е разрешено да се продават само детски играчки, дребни подаръчни комплекти, коледни аксесоари, скара, вурстове, вино и пакетирани захарни изделия.
Забранена е продажбата на цигари и алкохолни напитки с действително алкохолно съдържание по обем над 18 % vol, пиротехнически изделия и взривни вещества, които създават опасност за живота и здравето на гражданите, конфекция, трикотаж, бельо, промишлени стоки

 

 

EG HOTELS БЮЛЕТИН

Получавайте новини и актуални оферти от нас!